Laat u verleiden door de bruisende Kasteleinswijk !

Ons Edelknaapproject bevindt zich in het hartje van de stad, op de hoofdas die uitkomt op het Kasteleinsplein en die de Amerikaanse straat kruist. Het project grenst aan het Horta-museum, het huis dat vroeger toebehoorde aan de wereldvermaarde art-nouveauarchitect Victor Horta. De bruisende Kasteleinswijk leeft het hele jaar door. Het plein is dan ook één van de mooiste pleinen van Brussel en staat bekend om haar kleurrijke markt, haar verfijnde restaurants, haar trendy bars en haar levendige en bonte zijstraten. Eén van de grootste assen van Brussel, de Louizalaan, dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor de culturele elite van de hoofdstad, bevindt zich bovendien op wandelafstand. De luxueuze winkels, gerenommeerde restaurants, grote internationale hotels en prachtige herenhuizen geven de straat een uniek karakter.

Vlakbij deze kosmopolitische omgeving bevinden zich ook enkele kostbare groene plekjes:
• De Vijvers van Elsene vormen bijvoorbeeld een idyllische rustplaats te midden van enkele architectonische pareltjes.
• Het Terkamerenbos, ook vlakbij, is ongetwijfeld één van de prachtigste openbare parken van de hoofdstad en biedt een fantastisch kader.

Het Edelknaapproject is perfect centraal gelegen dankzij het Brusselse openbaar vervoer. Verschillende bus-, tram- en metrolijnen bedienen de wijk. Het station Brussel Zuid, één van de grote treinstations van de hoofdstad met een dagelijks aanbod van verschillende hogesnelheidstreinen, verbindt deze buurt met verschillende grote Europese steden zoals Parijs, Londen, Amsterdam of Keulen. Middenin deze kosmopolitische en elegante omgeving stelt 5th avenue u een kwaliteitsvol woonproject voor dat beantwoordt aan de meest veeleisende verwachtingen van de stadsbewoner en de wereldburger.