Laat u verleiden door de bruisende Louizawijk!

Laat u verleiden door de bruisende Louizawijk! Wie kan er nu weerstaan aan die onbeschrijflijke charme van het architecturale en historische karakter van de Charleroisesteenweg en omgeving.

Als bakermat van de Art Nouveau was Sint Gilles de thuishaven voor verschillende gerenommeerde artiesten, waaronder Victor Horta. Het is dan ook niet toevallig dat deze buurt heel wat kunstgalerijen en musea telt. Naast dit culturele en architecturale erfgoed vindt u ook tal van voetgangerszones, restaurants en wijkmarktjes. Verder wordt deze fantastische buurt omgeven door de Europese instellingen en heel wat invloedrijke namen uit de zakenwereld.

Het project Sint-Bernardus bevindt zich vlakbij de Louizalaan. Dit kloppende hart van de hoofdstad is alom bekend en gewaardeerd voor de verschillende winkels en bars waar trendy designers en artiesten zich toeleggen op de nieuwste trends.

Verdeeld tussen het wervelende stadsleven en de eeuwenoude charme van een historische buurt, geniet de Sint-Bernardusstraat van een uniek en gewaardeerd kader. De herenhuizen in de Sint-Bernardusstraat kunnen gemakkelijk een beroep doen op het Brusselse openbaar vervoer want zowel de bushalte, als het metrostation zijn vlakbij.

Ten slotte zorgt de Thalys ervoor dat deze buurt via het Zuidstation praktisch rechtstreeks in verbinding staat met verschillende grote Europese steden (Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen, …).